Elegante Hola Que Tal

| 2024-04-26 08:30

För några veckor sedan kom Hola Que Tal tillbaka till Ekerö och Yttersta. Här fortsätter han den viktiga uppträningen med ansvarige tränaren Conrad Lugauer som bara har positivt och säga om den elegante sonen till Fourth Dimension.

Hola Que Tal i ett träningspass på Yttersta. Foto: A.Lindblom

Hola Que Tal i ett träningspass på Yttersta. Foto: A.Lindblom

I höstas åkte Hola Que Tal till skåne och Simon Mitman för att köras in och få den första delen i den viktiga grundträningen.
För en knapp månad sedan kom han tillbaka till Yttersta där Conrad Lugauer tagit över träningen av den tvåårige hingsten.
Så här tycker Conrad om Hola Que Tal;

- Hola Que Tal är en väldigt fin och elegant hingst. Han har bra men en lite grov aktion och behöver jobba på med att bygga upp styrkan. Han ligger bra i puls och Simon har gjort ett riktigt bra jobb med hästen. Nu tränar Hola Que Tal på tre gånger i veckan med lugna men ändå rejält pass för att fortsätta bygga på sig muskler och fysik. Det är en häst med fin karaktär som ska bli väldigt spännande att jobba med, avslutar Conni.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »