Hershey's med kallblodig kompis

| 2024-06-10 13:45

För ett par månader sedan blev Hershey's valack. Efter det fick han en ny kompis i kallblodiga Leo Mollyn.

Hershey´s tar ett glädjeskutt i hagen. Foto: A.Lindblom

Hershey´s tar ett glädjeskutt i hagen. Foto: A.Lindblom

Hershey's fick i våras problem med en testikel som gjorde att han fick bli valack. Samtidigt opererades ett litet benfragment bort i en kota som han också kan ha haft problem med.
Nu har han fått en ny kompis i hagen som också är en riktigt stilig fux men som är ett kallblod och heter Leo Mollyn.
De två fuxarna går ute dygnet runt och ser verkligen ut att trivas tillsammans. De  går inte många meter från varandra i hagen.

Par i fuxar med Hershey´s och kallblodet Leo Mollyn som trivs tillsammans och inte går långt från varandra.Foto: A.Lindblom

Par i fuxar med Hershey´s och kallblodet Leo Mollyn som trivs tillsammans och inte går långt från varandra.Foto: A.Lindblom

Känns bättre

Hershey´s är igång och joggar och Jonas Moberg som är ansvarig tränare tycker att hästen känns bättre:

- Hershey´s har haft lite problem med travet men jag tycker att han känns bättre nu. Han tappade lite vikt efter operationen men börjar se bättre ut i hullet igen. Han har vuxit väldigt mycket under under våren och är en rejäl kille. Han får öka på träningsdosen lite försiktigt så hoppas vi på att det fortsätter kännas bra, avslutar Jonas.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »