G.B.G Postponed som en annan häst

| 2024-06-13 10:31

G.B.G Postponed eller "Astrid", som hon kallas i stallet, är en tjej med hög kapacitet men med ett speciellt humör. Med sin nya hagkompis Foreign Agency börjar hon mogna och är som en annan häst.

Bästisarna "Astrid", till vänster och "Agda" myser i sin hage. Foto: A.Lindblom

Bästisarna "Astrid", till vänster och "Agda" myser i sin hage. Foto: A.Lindblom

"Astrid" är en riktig travmaskin som har riktigt bra fart i sig. Men stoet har hela tiden haft ett speciellt humör där huvudet inte riktig hänger med i kroppens utveckling. En positiv förbättring blev när hon i Foreign Agency fick en ny kompis. Tränare Lisa Skogh berättar mer:

- "Astrid" är faktiskt som en annan häst sedan "Agda" kom. De är sådana kompisar och det har gjort en stort förbättring för "Astrid" som har tagit stora kliv i rätt riktning. Hon har hela tiden varit snäll att köra men stressad vilket är mycket bättre nu. Det kan också ha att göra med att hon slipper få snökockor på sig för då blev hon väldigt arg. Hon har fått ett par veckor med bara lugn träning efter en reaktion i ett bakknä som blev behandlad. Hon verkar ha svarat bra på behandlingen för hon känns bättre och det är bara att hoppas att det fortsätter så. Men trots att hon blivit bättre i humöret så måste vi fortsätta att ta det lugnt i hennes takt och låta henne mogna så att huvudet hänger med. Springa ja det kan hon för hon är en riktig travmaskin, avslutar Lisa

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »