All Of A Sudden - död

139

Information

Om All Of A Sudden - död

All of a Sudden har 85% amerikanskt blod och 15 % franskt blod i sina ådror och en inavelskoefficient på 7,87%.

Pappan, Jocose, född 2002 (e. Express Ride - Ourasine e. Ourasi - Drulliets Jewel e. Nevele Diamond), var en av sin kulls bästa hästar. Han tog rekordet 1.10,7 och sprang in över 4,8 miljoner kronor. Han tävlade för vårt stall och tillhörde vår fantastiska J-kull. I E3-finalen 2005, hade vi hela fyra hästar med från J-kullen, Jaded, Jampacked, Jazzman och Jocose. Bästa kompisen Jaded vann senare Kriteriet med Jocose på tredjeplats. Som fyraåring var Jocose med i de tre stora årgångsfinalerna, Kungapokalen (3;a), Sprintermästaren (2;a) och Derbyt (2;a). Som tävlingshäst var han en riktig hederskille som alltid gjorde sitt bästa utan att ha det rätta flytet som oftast krävs för att vinna de största loppen. Han var och kommer för alltid att vara, en av våra största hjältar!
I aveln har han lyckats riktigt bra trots att han inte riktigt har fått chansen. Han har små kullar och kanske inte fått de bästa stona men trots det så har han lämnat två miljonärer där Sucre är bäst med 1,6 miljoner och förra årets E3-segrarinna, Uncertain Age med närmare 1,4 miljoner på kontot, så här långt! (april-2017).
Han är också pappa till den högintressanta treårige Dats Caballo som vann fyra av sex lopp som tvååring och var trea i uppfödningsloppet.
Jocose har en närmast unik stamtavla då han förmodligen är den ende avelshingst av rang att föra den franske nationalhjälten Ourasi´s blod vidare. Superhästen vann bl.a Prix d´Amerique hela fyra gånger men var i det närmaste steril och fick endast ett fåtal avkommor. En av dem är dottern Ourasine som är mamma till Jocose.

Mamman, Quotation född 2009, (e. Viking Kronos(IT) - Enough is Enough e. Mack Lobell(US) - Lass Tiba e. Tibur), klarade sitt premielopp som tvååring men på grund av skada, kom hon aldrig till start och togs tidigt till aveln. I skrivandets stund (april 17) har hon ännu ingen startande avkomma då hennes äldsta är blott tre år.
Mormor, Enough Is Enough, född 1997, e. Mack Lobell(US) - Lass Tiba e. Tibur - Hirs e. Noble Rouge) var själv ingen stjärna på tävlingsbanan men revanscherade sig i aveln som bland annat mamma till vår gamle hjälte, kriterievinnaren Jaded som tjänade 7,8 miljoner och tog rekordet 1.09,7.
Hon blev också mamma till More Than Enough som tjänade över 1,3 miljoner.
På mödernet hittar vi många topphästar som; Breeders Crownvinnarna Perfectly Enough och Barracuda River, Mr Picolit 3,6 milj, Timbal 2,4 milj och Ouch 2,2 milj.

I mars 2020 skadade sig All Of A Sudden så pass allvarligt att hon av djurskyddsskäl togs bort.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »