Cheek To Cheek - Såld

161

Information

Om Cheek To Cheek - Såld

Helamerikansk stamtavla

Cheek To Cheek har 100% amerikanskt blod i sina ådror och en inavelskoefficient på 13,32%.

Pappan, Trixton(US), född 2011 (Muscle Hill(US) - Emilie Cas El(CA) e. Garland Lobell), var själv en tävlingshäst av allra bästa sort.
Han tränades av Jimmy Takter i USA och tog rekordet 1.08,7 och sprang in över 6 miljoner SEK. Han vann 12 av 19 starter, den största segern kom i Hambletonian. Han valdes till årets 3-åring i sitt hemland USA.
Trixton har en stamtavla som kanske inte kan bli så mycket bättre. Farfar Muscle Hill är just nu världens mest eftertraktade avelshingst. Han har lämnat massor av stjärnhästar bl.a Elitloppsaktuella Propulsion 24,9 milj, Resolve 24,5 milj, Villiam 6,2 milj och den fyraårige supertalangen och färske Kungapokalsvinnaren, Campo Bahia.
Trixtons möderne hör till världens bästa som är fylld med stjärnhästar.
Trixton gick till aveln som fyraåring och hans första kull föddes 2016. I Sverige har han fått en riktigt bra start med de äldsta avkommorna som är blott tre år. Flera av dem har visat riktigt fin kapacitet där det i skrivandets stund (maj-2019) är talangen Trix On Line som så här långt vunnit fyra av sju lopp.

Mamman, Rosy Cheeks e. Going Kronos(IT) - Jeune Fille e. Express Ride(US). Gjorde 21 starter med sex segrar, tre av dem som treåring och tre som fyraåring. Hon sprang in 316 850 kronor och tog rekordet 1.13,2am.
Hon sattes i aveln som femåring och har fyra avkommor där Cheek To Cheek är näst äldst. Ingen avkomma har ännu (maj 2019) kommit till start.

Mormor, Jeune Fille e. Express Ride - Countessa e. Dungeness, var själv en duktig tävlingshäst som var med och kämpade straxt under årgångstoppen utan att vinna så mycket. Hon tjänade 550 150 kronor och vann fyra lopp på 58 starter och tog rekordet 1.12,7ak. Hennes främsta merit som tävlingshäst är en tredjeplats i korta E3-finalen bakom Lotuschic och Joy Ås.
Hennes bästa avkomma, så här långt, är Stud Muffin(e. Varenne) som vunnit 18 lopp och sprungit in drygt 650 000 kr.

I mödernet hittar vi flera miljonärer bl.a. Toddler 1 milj och Opportunity 1,2 milj.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »