Panne De Moteur står över Åbergs

| 2014-07-14 12:59
Panne De Moteurs är redan inbjuden till Hugo Åbergs Memorial på Jägersro om ett par veckor. Men, det blir ingen start för vår svarta hingst. 
"Panne" får en månads vila i hagen. Foto; A.Lindblom/Travkompaniet

"Panne" får en månads vila i hagen. Foto; A.Lindblom/Travkompaniet

"Panne" skulle ha startat iÅrjäng i lördags men fick stå över efter att Stefan inte var nöjd med hur vår stjärnhäst kändes i träningen inför anmälningarna till det loppet.

Hästen är redan inbjuden till nästa storlopp för den äldre eliten, Hugo Åbergs Memorial på Jägersro, men den starten får han också stå över, Stefan berättar mer;

- "Panne" kändes inte riktigt bra i sista jobbet inför anmälningarna till Årjäng så därför fick han stå över det loppet. Nu har vår veterinär kollat upp "Panne" och han har fått en liten reaktion i ett ben som nu har behandlats och ordinerats en månads vila. Därmed så blir det med andra ord inget Hugo Åbergs för honom. Han får nu gå i hage och om någon vecka, lätta pass på vattenbandet så får vi se vad som händer. Svarar han bra på behandlingen så kanske han får göra fler lopp eftersom det är lite tidigt att ställa in för säsongen. Men som sagt, nu får han först en månads vila så får vi se sen, avslutar Stefan.

 

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »