Ingen Bergsåkerstart för Maharajah

| 2014-11-17 14:27

För ett par veckor sedan gjorde Maharajah efterlängtad comeback där nästa start var planerad på Bergsåker nästa onsdag men, det blir ingen start.

Ingen start för Maharajah i nästa vecka. Foto; A.Lindblom/Travkompaniet

Ingen start för Maharajah i nästa vecka. Foto; A.Lindblom/Travkompaniet

Maharajah var precis så fin och fräsch som vi hade hoppats på i comebacken på tävlingsbanan för ett par veckor sedan. Efter den starten fick han först ta igen sig i en vecka innan träningen började igen med sikte på nästa onsdag på Bergsåker.
Nu blir det tyvärr ingen start för vår kung, Stefan Hultman berättar;

- Jag var jättenöjd med "Marre" i comebacken och allt såg bra ut med honom efter det. Men så kändes han inte riktigt bra i senaste jobbet och blev därför behandlad och därmed är han inte redo för start nästa vecka, berättar Stefan.

Frågan om en eventuell Prix D´Ameriquestart kommer då förstås upp, så här säger Stefan om det;

- Det är förstås alldeles för tidigt att säga något om det. Sedan vi drog igång honom i somras så har vi hela tiden tagit en dag i taget med honom och det fortsätter vi med. Nu får han ta det lugnt ett par veckor så får vi se hur han är efter det, avslutar Stefan.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Vi äger travhästar av högsta klass. Några av våra största segrar är; Prix d'Amerique, Derbyt, Europaderbyt, Kriteriet, Sprintermästaren, Jubileumspokalen, Stochampionatet, Drottning Silvias pokal och E3-finaler.

I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie, häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »