Panne De Moteur i Norrbottens stora pris

| 2015-06-12 10:05

Panne De Moteur har slipat på formen efter Gävlestarten för ett par veckor sedan. Den svarte hingsten ser ut att ha tagit det loppet på bästa sätt och är nu redo för Norrbottens stora pris.

Panne De Moteur har laddat om inför lördagens start. Foto; A.Lindblom/Travkompaniet

Panne De Moteur har laddat om inför lördagens start. Foto; A.Lindblom/Travkompaniet

För en timme sedan startade Panne De Moteur den nästan 100 mil lång resan mot Bodentravet. Som den stjärna han är, reser han bekvämt med tre normala platser till sitt förfogande där han kan röra sig som han vill.

Igår gick han fyra lätta rakbaneheat tillsammans med lillebrorsan Quality Questioned. Han såg riktigt, riktigt fin ut, spänstig och härligt löpsugen.

Norrbottens stora pris

Norrbottens stora pris på Bodentravet är ett av Norrlands största lopp med en hel miljon i första pris. Loppet har körts sedan 1985 då Stig H Johansson vann med stoet Diva Lill på segertiden 1.17,2.
Förra året vann Nahar loppet för andra året i rad på 1.11,8.

Nu har Panne De Moteur chansen att bli en trettionde vinnaren av Norrbottens stora pris, så här säger Stefan Hultman inför loppet;

- Panne De Moteur var riktigt fin i Gävle och var som jag trodde innan, tjugo meter bättre än i årsdebuten. Men han blev ju tempotorsk från det tråkiga läget han hade och hade ju inte en chans att ta något till slut när det gick så fort.
Han har varit jättefin hemma efter det och ser ut att ha tagit till sig loppet helt perfekt. Nu har han fått ett betydligt bättre läge och får förhoppningsvis ett bra lopp. Taktiken lämnar jag som vanligt helt över till Örjan. "Panne" kommer att tävla med optimal balans och även om vi inte på något sätt nonchalerar motståndet, så är det klart att jag tror på bra chans, avslutar Stefan.

Travkompaniets officiella ägarrepresentant

De andelsägare som dragit lotten att få vara Panne De Moteur officiella ägarrepresentanter i vinnarcirkeln om han skulle vinna är; Anna-Greta Olsson
Vi önskar ett stort lycka till!

Varmt välkomna till Bodentravet, vi ses!

Här hittar ni startlistan och program till loppet

 

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »