Maharajah fick fyra E3-finalister

| 2016-06-21 09:04

Nio avkommor till Maharajah gjorde i går ett försök att kvala in till E3-finalerna den 2 juli. Fyra av dem lyckades!

Maharajah och hans dåvarande skötare Malin Wrigmar efter E3-segern 2008. Nu har hans söner och döttrar chansen att vinna storloppet. Foto; A.Lindblom/Travkompaniet

Maharajah och hans dåvarande skötare Malin Wrigmar efter E3-segern 2008. Nu har hans söner och döttrar chansen att vinna storloppet. Foto; A.Lindblom/Travkompaniet

Bergsåker bjöd i går på riktigt spännande uttagningslopp till de bägge E3-finalerna. Maharajah var den hingst som hade flest avkommor i loppen, hela nio stycken.
Det blev också ett väldigt lyckat resultat, två ston och två hingstar i finalerna!
Med det är han överlägsen bästa avelshingst i årets E3-finaler.

Stona Under The Counter och Unstirred Drink hade båda lite otur med positionerna i sina uttagningslopp. När de väl fick fritt, visade de sin härliga inställning och spurtade sylvasst fram till varsitt andrapris och final.

De tuffa hingstarna Makethemark och Algot Zonett visade i sina lopp att de blir att räkna med i finalen. De vann sina uttagningar på ett riktigt imponerade sätt.
Finalerna körs på Eskilstuna den 2 juli och ser ut att kunna bli riktigt spännande!

Vi önskar alla inblandade i E3-finalisterna ett stort lycka till!

 

 

 

 

 

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »