Åter möjlighet att bli andelsägare i Travkompaniet

| 2017-12-14 11:30

Nu finns det åter möjlighet att bli andelsägare i Travkompaniets stall. I vårt stall får du uppleva känslan av att vara hästägare samt får en inblick i och lär dig mer om travets underbara värld.
Kanske är en andel ett bra julklappstips till den travintresserade?

Travkompaniet stall startades 2001 och har genom åren kommit att bli en tillgång för svensk travsport. Sedan starten har stallet fått fram många stjärnhästar, Lie Detector och hingstarna, Calvin Capar, Jaded, Jocose, Panne De Moteur, Orecchietti, One Too Many och inte minst, Maharajah. 
Hingstarna är alla verksamma i aveln där Maharajah, trots att hans äldsta kull endast är fyra år, ligger på topp-tiolistan över fadershingstar 2017.

Genom åren har stallets hästar vunnit nästan alla stora årgångslopp i Sverige, med risk för att låta lite kaxig, så är det lättare att räkna upp de lopp våra hästar inte har vunnit.  

Travkompaniet marscherar vidare

Vi har upplevt många fantastiska ögonblick med våra hästar och fler skall det bli! Nu marscherar Travkompaniet vidare mot nya mål med många unga hästar i stallet. Idag finns det 20 tävlingshästar i stallet där 16 av dem är fyra år eller yngre.

Är du redo för nästa steg?

Ett grundläggande syfte med Travkompaniet är att sätta fokus på själva sporten och hästarna. Vi vill väcka intresse för och bredda hästägandet. Vi erbjuder ett enkelt sätt att ta ett första steg att bli hästägare och lära sig mer om travets underbara värld, utan några stora insatser eller risker.

Spelar du på hästar och är intresserad av travsporten och känner dig redo för nästan steg?
Bli andelsägare i Travkompaniet!

Kanske ett bra julklappstips till den travintresserade?

Här kan du läsa mer och bli andelsägare.

Är du redan andelsägare och vill ge bort en andel i julklapp, här läser du mer.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Vi äger travhästar av högsta klass. Några av våra största segrar är; Prix d'Amerique, Derbyt, Europaderbyt, Kriteriet, Sprintermästaren, Jubileumspokalen, Stochampionatet, Drottning Silvias pokal och E3-finaler.

I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie, häng med du också!