Travkompanitriss i Breeders Crownsemifinaler

| 2018-10-22 15:14

På söndag körs en mycket spännande tävlingsdag på Solvalla med idel semifinaler i Breeders Crown. Travkompaniet har tre intressanta hästar till start, Adorable Lady, Alone och Derbyvinnaren Who's Who.

Who's Who och Örjan i den inledande semifinalen på Solvalla på söndag. Foto; C.Kärrstrand/Hingstfotografen

Who's Who och Örjan i den inledande semifinalen på Solvalla på söndag. Foto; C.Kärrstrand/Hingstfotografen

På Solvalla på söndag skall det avgöras vilka hästar som skall ta sig vidare till Breeders Crownfinalerna. De körs söndagen den 11 november på Sundbyholms travbana utanför Eskilstuna. För att gå vidare till final krävs det att vara bland de fyra främsta i varje semifinal.

Travkompaniet har tre hästar till start, Who's Who, Alone och Adorable Lady, i seminfinalerna men vi kommer inte att behöva vänta så länge på att få se våra hästar. De startar nämligen i söndagens lopp 1, 2 & 3.

Derbyvinnaren Who's Who ser vi redan i söndagens första lopp som startar kl 12:45. Han får som vanligt Örjan i sulkyn och de startar från spår 3.
I eftermiddagens andra lopp skall elegante fuxen Alone försöka ta sig till final. Han startar från spår 4 med Pasi Aikio själv i sulkyn.
Vårt sista kort i trissen är den bedårande Oakstrean Adorable Lady. Hon har inte fått något bra utgångsläge där hon för tredje (!) gången i rad, startar från spår elva.

Mer inför söndagens starter om våra hästar kommer på fredag.
Här hittar ni startlistorna till söndagens lopp.

Adorable Lady och Pasi Aikio får vi se i lopp tre på söndag. Foto; A.Lindblom/Travkompaniet

Adorable Lady och Pasi Aikio får vi se i lopp tre på söndag. Foto; A.Lindblom/Travkompaniet

Kom till Solvalla!

På söndag kommer vi att starta igång ett utökat samarbete med Solvalla. Då kommer vi att ha en egen avdelning i A-läktaren som ligger precis vid mål. Mer om söndagens program på "vår" läktare på Solvalla kommer senare i veckan.
Är du andelsägare har du fri entré som du anmäler via din Travkompanisida under fliken "Hästar till start".
Har du glömt dina inloggningar? Här går du in för att få nya.

 

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Vi äger travhästar av högsta klass. Några av våra största segrar är; Prix d'Amerique, Derbyt, Europaderbyt, Kriteriet, Sprintermästaren, Jubileumspokalen, Stochampionatet, Drottning Silvias pokal och E3-finaler.

I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie, häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »