Välkomna till Solvalla och Breeders Crownsemifinaler!

| 2018-10-25 11:30

På söndag väntar en riktigt spännande tävlingsdag på Solvalla fylld med semifinaler i Breeders Crown. Tre av stallets hästar är med, Alone, Oakstrean Adorable Lady och Derbyvinnaren Who's Who. Vi hälsar alla andelsägare varmt välkomna till vår egen avdelning i målläktaren där ni som är på plats även kan vinna restaurangbiljett där ni bjuds på brunch!

2010 vann vi Breedersfinalen för de treåriga hingstarna med One Too Many, i år kan vi få chansen igen. Foto; A.Lindblom/Travkompaniet

2010 vann vi Breedersfinalen för de treåriga hingstarna med One Too Many, i år kan vi få chansen igen. Foto; A.Lindblom/Travkompaniet

Breeders Crown är en tävlingsserie för de tre och fyraåriga hästarna uppdelade med ston för sig och hingstar och valacker för sig. Med start i april har det körts ett försök i månaden fram till oktober, d.v.s sex försök på olika banor. De sex främst placerade i varje försök är direktkvalificerade till semifinalerna som körs nu på söndag på Solvalla.

Då en del hästarna har kvalificerat sig dubbeln eller kanske fler gången och, då inte alla kvalificerade hästar kommer till start, finns det oftast reservplatser. De fylls på med de hästar som tjänat mest i respektive kategori.

Triss i Breederssemi

Vi bjuder på en riktigt läcker triss i semifinalerna med Alone och Adorable Lady, som kvalificerade sig på Mantorp i augusti och så Who's Who som är den fyraåring som tjänat mest pengar i år och därmed var han först in på reservplats.
Det blir en riktigt rivstart för oss på söndagen där våra hästar är med i lopp 1, 2 och 3.

Finalerna i de olika klasserna, körs sedan på Sundbyholm utanför Eskilstuna söndagen den 11 november där 800 000 kronor väntar på vinnarna och förstås, evig ära.

För att ta sig till finalen krävs det att vara sämst fyra i semifinalen.

Var med i utlottning av Brunchbiljetter på Kongressen

På söndag startar vi också igång vårt utökade samarbete med Solvalla. Det innebär att när vi har häst till start, kommer att ha egna platser på A-läktaren som står precis mitt för mål där vi tillsammans kan njuta av härlig travsport. Här kommer det också att finnas möjlighet att köpa kaffe med dopp och/eller smörgås.

Första start på söndag är kl 12:45 men vi kommer att vara på plats på vår avdelning på läktaren kl 11:30. Då kommer vi att prata lite om stallets hästar i allmänhet och dagens starthästar i synnerhet, ge lite tips inför dagens tävlingar samt, lotta ut 6 platser på restaurangen där ni kommer att bjudas på Brunch!
För att vara med i utlottningen krävs det att du är på plats och att du är andelsägare i Travkompaniet.

Vinn en resa till Nice

Alla som är på plats på Solvalla har också chansen att vara med och tävla om en resa till Nice. I söndagens program finns ett tävlingsformulär där man fyller i svaren och lägger i en svarslåda som finns vid vinnarcirkeln. Tävlingsformuläret måste läggas in lådan före lopp 5.

Lycka till!

Fri entré för alla andelsägare

Som andelsägare har du fri entré men, du måste anmäla dig före kl 10:00 i morgon fredag.
Här anmäler du dig.

Varmt välkommen till Solvalla!

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Vi äger travhästar av högsta klass. Några av våra största segrar är; Prix d'Amerique, Derbyt, Europaderbyt, Kriteriet, Sprintermästaren, Jubileumspokalen, Stochampionatet, Drottning Silvias pokal och E3-finaler.

I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie, häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »