Järvsöfaks gäst hos Filip och Fredrik i Breaking News

| 2018-11-14 10:09

Breaking News med Filip och Fredrik får celebert besök på torsdag.
Det populära tv-programmet gästas av ingen mindre än Järvsöfaks.
- Det är roligt att få vara med, säger kallblodskungens ständige följeslagare Jan-Olov Persson.

 

 

Järvsöfaks firades under Årets Häst-galan på Rondo i Göteborg 2010. Foto: Claes Kärrstrand Foto av Claes Kärrstrand

Järvsöfaks firades under Årets Häst-galan på Rondo i Göteborg 2010. Foto: Claes Kärrstrand Foto av Claes Kärrstrand

Järvsöfaks har varit tv-stjärna oändligt antal gånger under sin enastående karriär. Giganten vann hela 201 segrar på 234 starter och sprang in 21,2 miljoner kronor. Han slog dessutom världsrekord med tiden 1.17,9ak. Den 24-årige hingsten lever numera pensionärsliv hemma på Jan-Olov Perssons gård utanför Hudiksvall. Men nu är det dags att ta klivet in i rampljuset igen. På torsdag gästar han och Jan-Olov Persson talkshowen Breaking News i Kanal5.
– Vi är på väg till Stockholm nu. Jag har inte den blekaste aning om vad programmet ska innehålla, men det är roligt att få vara med, säger Jan-Olov Persson till Sulkysport.
Breaking News sänds fyra dagar i veckan måndag till torsdag klockan 22.00 i Kanal5. Talkshowen leds av Filip Hammar och Fredrik Wilkingsson. Den sistnämnde började sin tv-karriär inom travet genom att medverka i Vinnare V75 som reporter 1997.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »