Vinnande andelsägare i Travkompaniets stall

| 2018-11-16 10:33

Vi har lottat ut ett antal hederspriser som våra hästar har vunnit bland våra andelsägare. Nedan hittar ni listan på vinnarna.

Som andelsägare har du möjlighet att vara med i utlottningen av de flesta hederspriser som våra hästar vinner.
Varje andel är en "lott" så ju fler andelar du äger desto större är chansen av vinna i utlottningen. Hederspriserna lottas ut bland alla andelsägare så du behöver alltså inte vara på plats för att vara med i utlottningen.

Vissa undantag kan förekomma. Hedersprisen från de största loppen förvaras i Travkompaniets officiella prisskåp. Hederspriser som är färskvaror eller ömtåliga lottas inte ut utan delas ut på plats.
Alla utlottningar redovisas på vår sajt.

Nu har vi lottat ut en antal hederspriser där vinnarna är;

- Jerry Carlsson - Landskrona, 1 Gift Card från Orrefors Kosta Boda

- Leif Svensson - Fagersta, 1 Gift Card från ST

- Bernt Jansson - Borlänge, 1 Gift Card från Orrefors Kosta Boda

- Margareta Svensson - Solna, presentkort på 400 kr på Solvallarestaurangerna

- Nils Jonsson - Stockholm, presentkort på 400 kr på Solvallarestaurangerna

- Göran Segelström - Åkersberga, presentkort på 400 kr på Solvallarestaurangerna

- Liselotte Ekh - 1 Gift Card från ST

Vi gratulerar alla vinnarna!

Who's Who är en av våra hästar som sett till att det blivit hederspriser att lotta ut bland andelsägarna. Foto; A.Lindblom/Travkompaniet

Who's Who är en av våra hästar som sett till att det blivit hederspriser att lotta ut bland andelsägarna. Foto; A.Lindblom/Travkompaniet

Rätt uppgifter!

Priserna kommer att skickas ut till den postadress som är registrerad på Travkompaniet. Har man fel adress så riskerar man att inte fått sitt pris. Så, logga gärna in på din Travkompanisida och kontrollera att dina basuppgifter stämmer.

Om du glömt dina inloggningar går du in här för att få dem.

Vara med i kommande utlottningar

För att vara med i utlottningar av hederspriser måste man förstås vara andelsägare i Travkompaniet. Sedan måste du maila in din intresseanmälan till info@travkompaniet.se där du också måste skriva ditt namn så vi vet vem du är.

Man behöver bara maila in en gång för att stå kvar på intresselistan för att vara med i utlottningarna.
Vi meddelar alltid ett par veckor före utlottningarna skall ske via vårt veckomail så att alla som ännu inte mailat in sin intresseanmälan skall få chansen.

Och, för att inte riskera att missa något av våra veckomail, se till att ha rätt mailadress registrerad på din Travkompanisida!

 

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »