Bara Bergh på V4

| 2019-12-03 10:14

Robert Bergh, Robert Bergh, Robert Bergh och Robert Bergh.
Åbytränaren sopade på måndagen rent inom V4-spelet på sin hemmabana.

Mellby Granat, Vision d’Inverne, Ivory di Quattro och Zeus Dipa. Där har ni den rätta V4-raden på Åby. Robert Bergh tränar kvartetten och satt också i sulkyn bakom allihop.
- Det är en historisk dag för mig. Jag har vunnit alla på V3 men aldrig på V4, sa topptränaren i segerintervjun efter V4-4.
Men som kusk har han vunnit alla V4-lopp tidigare. Det var han nämligen den förste att lyckas med på sin tidigare hemmabana Bergsåker i maj 2006. Efter det har även Åke Svanstedt och Peter Untersteiner lyckats med den bedriften. Och Timo Nurmos har vunnit alla V4-lopp som tränare. Att vinna spelformens samtliga lopp både som kusk och tränare är emellertid Robert Bergh först med och det är så klart värt att fira.
- Varför inte ha en lite trevlig kväll i alla fall. Det är ju måndag och det är alltid bra, sa Robert Bergh och fyrade av ett brett segersmil.
För de V4-spelare som trodde fullt ut på Robert Bergh blir segerfesten inte allt för grandios. Fyra rätt delade endast ut 33 kronor.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »