Reservera plats på Elitloppshelgen!

| 2020-03-01 22:13

På måndag släpps restaurang och läktarbiljetter till Elitloppshelgen. Men, redan nu kan du som är andelsägare i Travkompaniet reservera biljetter och plats på målläktaren.

Om bara tre månader väntar årets höjdpunkt för alla oss som älskar travsport, Elitloppshelgen!
Det är något av ett måste för alla oss som älskar travsporten. Då bjuder Solvalla på fantastiska tävlingar i dagarna tre med det bästa sporten kan erbjuda både när det gäller kuskar och hästar.

I år körs Elitloppshelgen den 29 till den 31 maj men redan den 2 mars, släpps biljetterna till evenemanget.
Det finns många olika alternativ på biljetterna om man vill att mat skall ingå, bara ha sittplats och entré eller endast entré.

Reserverade platser för Travkompaniets andelsägare!

I A-läktaren på Solvalla har Travkompaniet ett antal egna platser. De är också reserverade för våra andelsägare under Elitloppshelgen!

Kostnad för meetingbiljetterna är 895 kr som gäller för entré för hela Elitloppshelgen, samt reserverad numrerad plats på A-läktaren. 

Platserna är begränsade så vill du förvissa dig om en bra plats under Elitloppshelgen och är andelsägare i Travkompaniet så mailar ni till oss på;  info@travkompaniet. se

För att utnyttja erbjudandet så måste du vara andelsägare i Travkompaniet och du får boka max fyra biljetter per person.

 

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »