GS75®: Selmer I.H. imponerade i Boden

| 2020-11-23 12:12

Fyra favoriter vann på GS75® och därmed väntar jackpot nästa söndag.
En jätteskräll i GS75-6 fixade ändå fina julklasspengar till 313 system med sju rätt i Boden.

Boden bjöd på en favoritbetonad omgång av GS75® där bland annat Selmer I.H. imponerade när han lekte hem sista avdelningen från ledningen tillsammans med Samu Sundqvist.
Lika enkelt gick det för storfavoriten Jaramaz Boko i GS75-2 som vände ut och in på motståndet på sista varvet som han inledde från köposition tillsammans med Magnus A Djuse.
Magnus A Djuse var dagens kusk och vann även GS75-1 med Zodiac Kronos.
Söndagens stora skräll bjöd Jens Eriksson på i GS75-6 då 47-oddsaren Lennox Laday tackade för en smygresa på hemmabanan genom att enkelt spurta till överlägsen seger över upploppet.
En andra hemmaseger fick vi se i kallblodsloppet GS75-3 där Bodenhästen Björlifant överraskade tillsammans med Roger Nilsson.
Övriga två vinnare på GS75 var favoritduon Kaj di Quattro (GS75-4) och Boogiewoogie Laday (GS75-5) som kördes av Rikard N Skoglund respektive Mika Forss.
313 system klarade sju rätt och belönades med 13 316 kronor, sex rätt gav 73 kronor. Det blev ingen utdelning på fem rätt och därmed väntar jackpot nästa söndag gå GS75 avgörs i Eskilstuna.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »