Ny favoritparad på V64®

| 2021-02-26 09:59

Torsdagens V64-tävlingar följde i tisdagens spår och favoriterna radade upp sig.
Det innebär att Bodens fredagstävlingar förgylls med en jackpot.

Jeppe Juel tränar och kör obesegrade Down Town Girl. Foto av Mikael Rosenquist, TR Bild

Jeppe Juel tränar och kör obesegrade Down Town Girl. Foto av Mikael Rosenquist, TR Bild

Down Town Girl, tränad och körd av Jeppe Juel är fortfarande obesegrad efter sex starter. Det fyraåriga stoet tog ledningen efter 400 meter och vann sedan med en del krafter kvar.
Ledningen var också segerreceptet för Jerry Riordans Nouba Mom med Carl Johan Jepson i sulkyn.
Kvällens tredje spetsvinnare var Adrian Kolgjinis Tony Afrika. Mitt på upploppet var Crossfire Simoni förbi, men Tony Afrika kontrade och vann med nosen tillgodo.
Peter Arnqvists Lucky Truc fick revansch för den snöpliga upploppsgaloppen på V75 näst senast med till synes segern klar. Tillsammans med Johan Untersteiner avgjorde Lucky Truc loppet redan i sista sväng före en positiv Atlas Font.
Robert Bergh har en mycket lovande treåring i Mellby Joker som följde upp segern i debuten med ännu en imponerande seger.
Hans Crebas avslutade med omgångens enda lilla överraskning. Bransbys Juke Box spurtade ner Conrads Janne via open stretch.
Sex rätt gav 612 kronor, fem rätt 10 kronor och ingen utdelning för fyra rätt.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »