Favoriterna stod pall på måndagskvällen

| 2021-04-13 11:03

Färjestads V64-omgång, kryddad med en jackpot, bjöd inte på några större överraskningar på måndagskvällen. En kvartett stod pall för favoritskapet och det blev ingen utdelning på fyra rätt och en ny jackpot väntar i morgon tisdag på Eskilstuna.

Björn Goops Royal Navy Neo börjar hitta formen på allvar igen. Han vann hur enkelt som helst på måndagskvällen. Foto av Lars Jakobsson/TR Bild

Björn Goops Royal Navy Neo börjar hitta formen på allvar igen. Han vann hur enkelt som helst på måndagskvällen. Foto av Lars Jakobsson/TR Bild

Den avdelning som bjöd på mest dramatik var V64-4. Loppets favorit Cash And Carry galopperade direkt från start och blev diskvalificerad. Björn Goop tog ledningen med andrahandsfavoriten Global Bellicosa som såg ut som en vinnare in på upploppet då hon plötsligt kastade sig i galopp. Segern gick i stället till Ulf Ohlsson och Stick Nudger, tränad av Per Henriksen. Ulf Ohlsson vann också V64-3 med Ulf Stenströmers Mill Cava.
Björn Goop gick inte lottlös. Royal Navy Neo (bilden) fick ett perfekt lopp i rygg på ledande Bag's Simoni som fick tuff press i ledningen. Royal Navy Neo gled med i rygg och när Goop valde att attackera så stack Royal Navy Neo ifrån och vann lätt på vassa 1.12,5a/2140 meter.
- Jag är nöjd med honom. Det var andra loppet efter vila. Han gillar när det är ett jämnt hårt tempo så loppet passade perfekt. Hästarna börjar hitta formen, det är inte på topp ännu, men jag är nöjd och det är bara början av säsongen, sade Björn Goop.
Sex rätt betalde 2 117 kronor, fem rätt 19 kronor och ingen utdelning på fyra rätt.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »