Ny häst till Travkompaniets stall

| 2021-04-28 11:30

De som följde Travkompaniets jubileumssändning i söndags fick veta att stallet har fått en ny häst. Hästen är ingen mindre än en helsyster till Who's Who med ett namn som ger förväntningar, Expectations.

Expectations, här endast en vecka gammal, är Travkompaniets nya häst.

Expectations, här endast en vecka gammal, är Travkompaniets nya häst.

Expectations är engelska och betyder förväntningar. Just förväntningar finns det gott om i travsporten från hästägare, uppfödare, tränare, skötare och spelare.

Expectations heter Travkompaniets nya häst som är ett tvåårigt sto efter Maharajah - Reality Pride e. From Above som därmed är en helsyster till stallets stjärna Who's Who.
Stoet tränas av Pasi Aikio på Yttersta. Där har hon körts in och är i full gång med att skaffa sig den viktiga grund en bra tävlingshäst behöver.

Så här beskriver Pasi Travkompaniets nya häst, Expectations;

- Expectations är ett sto med en bra exteriör utan några svagheter. Hon är en lätt fin typ, lagom storlek, bra linjer, fint kors och djup. 
Hon är en tuff tjej i vardagshanteringen men jättefin att köra. Rör sig lätt och fint med bra spänst. Vad gäller vad vi har för förväntningar på henne så säger väl namnet allt?, avslutar Pasi.

Travkompaniet leasar tävlingsrätten på Expectations.

En närmare presentation av stoet kommer lite längre fram.

Vi hälsar Expectations varmt välkommen till vårt stall!

Expectations tränar på. 

Expectations tränar på. 

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »