Hattrick av Daniel Wäjersten

| 2021-05-04 06:48

Tre hästar till start – tre segrar.
Daniel Wäjersten lämnade måndagskvällens V64-tävlingar i Östersund med ett leende på läpparna.

Daniel Wäjersten hade en fin kväll i Östersund på måndagskvällen. Tre hästar till start slutade med full pott. Foto av Lars Jakobsson/TR Bild

Daniel Wäjersten hade en fin kväll i Östersund på måndagskvällen. Tre hästar till start slutade med full pott. Foto av Lars Jakobsson/TR Bild

Claude P.Hill fick ingen lätt resa i V64-2. Han hamnade utvändigt ledaren i högt tempo. Första varvet travades på snabba 1.12,5. Claude P.Hill tog över in på upploppet och höll ifrån sig Spicy Morique som smög med i rygg hela loppet
- Det gick lite väl fort första varvet så det var bra gjort. Han har sprungit lite på halvfart och är numera kastrerad och blir bättre och bättre, sade Daniel Wäjersten.
Berra Steel kördes till ledningen efter 400 meter i V64-3 och fick sedan hålla ett jämnt tempo. Donners Am sög sig närmare på upploppet, men kom aldrig riktigt in på livet på Berra Steel.
- Berra Steel är enormt sällskapssjuk. Jag blev lite orolig på upploppet när han slog av på farten.
Impala Am vann karriärens första lopp, men knappast det sista. Treåringen joggade undan i ledningen och såg ut som en häst med en större motor än många av konkurrenterna.
Omgången bjöd inte på några större överraskningar och ingen utdelning på fyra rätt vilket betyder att Jägersro får krydda sin V64-omgång på tisdagskvällen med en jackpot.
Sex rätt betalade 2 681 kronor, fem rätt 27 kronor och ingen utdelning på fyra rätt.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »