På plats på Elitloppslördagen

| 2021-05-19 13:06

Elitloppshelgen börjar närma sig där vi på lördagen hoppas få med två hästar av stallets hästar i Harper Hanoverslopp. Who's Who och Alone skall anmälas till loppet och då finns chans för andelsägare i Travkompaniet att få se loppet på plats på Solvalla. 

Maharajahsönerna Alone & Who's Who siktar mot Harper Hanoverslopp. Foto; A.Lindblom

Maharajahsönerna Alone & Who's Who siktar mot Harper Hanoverslopp. Foto; A.Lindblom

Elitloppshelgen närmar sig med tävlingar på Solvalla fredag, lördag och söndag. På lördagen körs V75-finaler och dagens huvudlopp Harper Hanovers lopp som i år har höjt första priset till 1 miljon. 

Under Travkompaniets 20 år har vi tidigare aldrig haft någon häst till start i Harpers Hanovers lopp men, nu är det dags
I år hoppas vi få med två hästar i loppet, Who's Who och Alone. Dessvärre riskerar Alone att inte komma med i loppet då han förmodligen inte har tillräckligt med startpoäng. Just nu har han 1 130 startpoäng vilket vi tror är några hundra poäng för lite för att han skall ha chans att komma med i loppet. Just nu är det 19 hästar anmälda, två av dem är  Alone och Who's Who som för övrigt har över 4 000 startpoäng.

På söndag kl 12:00 går tiden för anmälan ut och först då får vi veta om det blir två eller en häst med i Harper Hanovers lopp.

Chans att få se tävlingarna på plats

Då Travkompaniet har häst till start på lördagen har vi fått fyra platser på Kongressen reserverade under tävlingsdagen.
Är du andelsägare i Travkompaniet har du chans att bli en av de fyra som får se tävlingarna på plats på Solvalla.

I biljetten ingår, välkomstdrink, tre rätters meny samt platsen på Kongressen under hela lördagen samt program till tävlingarna.
Priset för en plats är 2 500 kronor.

Är du andelsägare i Travkompaniet och är intresserad av biljetterna, mailar du in din intresseanmälan till;  info@travkompaniet.se senast nu på fredag den 21 maj kl 12:00.

Vi kommer att lotta ut platserna bland de som har mailat in sin intresseanmälan. Besked om vem som fått biljetterna kommer under fredag eftermiddag.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »