Mika Forss ny catchdriver på Solvalla

| 2021-06-16 10:10

Finske stjärnkusken Mika Forss blir nästa catchdriver med licens på Solvalla.
- Jag kände att jag behövde nya utmaningar. Jag kommer satsa hårt på min karriär som catchdriver, säger Mika Forss på solvalla.se.

Finske stjärnkusken Mika Forss ny på Solvalla. Foto av Lars Jakobsson TR Bild

Finske stjärnkusken Mika Forss ny på Solvalla. Foto av Lars Jakobsson TR Bild

Mika Forss, 53, ligger på 14:e plats i den Allsvenska kuskligan i år och det är samma plats han slutade på förra säsongen.
Nu tar finländaren, med nästan 4 000 segrar i karriären, nästa steg för att etablera sig på allvar i Sverige. Mika Forss har numera A-licens på Solvalla med utgångspunkt från Söderby Gård i Märsta utanför Stockholm.
Därmed ansluter Mika Forss Solvallas redan urstarka armada av catchdrivers, kuskar som kör travlopp på heltid åt andra tränare.

Catchdrivers med licens på Solvalla:
Ulf Ohlsson (163 årssegrar), Örjan Kihlström (98), Magnus A Djuse (97), Rikard N Skoglund (87), Jorma Kontio (81), Erik Adielsson (57), Mika Forss (45), Torbjörn Jansson (21) och Kaj Widell (12).

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »