Tionde årssegern för Swagger

| 2021-11-26 09:21

Sandra Erikssons segermaskin Swagger fortsätter att vinna.
På torsdagskvällen tog han skalpen på Selmer I.H. på hemmabanan Boden.
- Han är underbar! Han mötte de tuffaste hästarna här uppe och det är skönt att han matchar dom också, sade Sandra Eriksson.

Sandra Erikssons Swagger tog sin tionde årsseger på torsdagskvällen. Foto av Mikael Wikner/TR Bild

Sandra Erikssons Swagger tog sin tionde årsseger på torsdagskvällen. Foto av Mikael Wikner/TR Bild

Bodentravet arrangerade V64® på torsdagskvällen och behållningen var matchen mellan Swagger och Selmer I.H. Swagger hade bästa spåret och drog som väntat till ledningen. Selmer I.H. öppnade bra och hamnade utvändigt Swagger kort efter start. På sista långsidan tryckte Selmer I.H. upp farten och övriga konkurrenter hade svårt att hänga med. Över upploppet stod det och vägde innan Swagger klev ifrån med en säker längd.
Nu svimmar väl pappa. Nu är det bokslut för i år. Man ska sluta när man är på topp för i år, sade Sandra Eriksson.
Swagger tog sin tionde årsseger och är därmed årets näst segerrikaste varmblod med tio segrar. Det är bara Önas Prince som är värre. Han har hittills i år vunnit hela 12 segrar och jagar sin 13:e i morgon fredag på Solvalla som stor favorit i Solvallas Grand Prix.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »