Julklappstips för häst och travintresserade och för de som kanske blir!

| 2021-12-09 15:44

Julen närmar sig och kanske behövs det lite tips om julklappar?
Kanske en andel i Travkompaniets stall, världens största andelsägare i travhästar?
Nedan får ni hjälp med fler tips på julklappar till de som redan är eller kanske blir häst och travintresserad. En stor fördel dessa tider är att du enkelt kan beställa dem i lugn och ro hemma utan någon trängsel i julhandeln.

Ett julklappstips är ett andelsägande i världens största konsortieägande i toppstammade travhästar. Foto; A.Lindblom

Ett julklappstips är ett andelsägande i världens största konsortieägande i toppstammade travhästar. Foto; A.Lindblom

Världens största konsortieägande i toppstammade travhästar

Idag börjar antalet andelsägare i stallet närma sig 7 000 i Travkompaniets stall men, det finns plats för fler, många fler.

En andel i Travkompaniet kostar i dag 350 kronor som du registrerar här.

Är du redan andelsägare i Travkompaniets stall och vill ge en andel i julklapp finns funktionen "Ge bort andelar" som du hittar här.
Här kan du bestämma när bekräftelsen på andelsägandet skall komma fram med där du också kan skriva ett personligt meddelande. 

Elitloppsbiljetter, ett givet julklappstips till den travintresserade

Elitloppet på Solvalla är den svenska travsportens kronjuvel. Loppet körs över sprinterdistans och blir 2022 världens vinstrikaste sulkylopp. Vinnaren kommer att få, förutom evig ära, fem miljoner kronor!

Efter två år då publik av kända skäl inte har tillåtits vara på plats,  hälsas publiken 2022 åter välkomna till årets största travfest.
Elitloppshelgen pågår i dagarna tre 27 - 29 maj dit biljetterna nu är släppta. Här kan ni läsa mer om helgen samt boka biljetter och julklappar.

I Allt Om Travsport får du läsa mer om människorna och hästarna i vår kära travsport. 

I Allt Om Travsport får du läsa mer om människorna och hästarna i vår kära travsport. 

Travtidningar och böcker

Under julen kanske vi får lite extra tid till att läsa. Vill ni dessutom läsa om hästar och trav, ja då har vi en del julklappstips.

Travtidningarna, Travronden och Sulkysport uppdaterar hela tiden sina sajter med travnyheter både vad gäller sporten och spelet.

Travronden utkommer också med papperstidning en gång i veckan.
Här hittar ni ett speciellt julerbjudande från Travronden på prenumeration.

Travronden ger också ut ett Vinternummer, en 300-sidor tjock dokumentation om året som gått.
Här kan ni beställa Travrondens vinternummer.

Magasinet Allt Om Travsport kommer ut sex gånger om året som inte fokuserar på spel och tips. Här kan du få trevlig läsning om människorna och hästarna inom travsporten.

Du läser mer om respektive tidning, här Travronden, här Sulkysport och här hittar du Allt Om Travsport.

Ett par från Beridna högvakten i full kavallerichock med nu pensionerade altkradruberna Nils och Raul med Mats Holmstedt och Victor Victor på ryggarna. Foto; A.Lindblom

Ett par från Beridna högvakten i full kavallerichock med nu pensionerade altkradruberna Nils och Raul med Mats Holmstedt och Victor Victor på ryggarna. Foto; A.Lindblom

Häst och travhistoria

Två andra julklappstips är medlemskap i Nordiska Travmuseet och/eller Beridna högvakten.

Nordiska Travmuseet är en ideell förening som har till uppgift att arkivera, dokumentera och presentera travsportens historia. Själva museet finns i Årjäng på travbanan där det finns fina utställningar och travets eget Hall Of Fame där ett besök verkligen rekommenderas!

De har också en bra webshop med bland annat mycket intressant travlitteratur som ett julklappstips, här hittar ni webshopen.

Här läser du mer om hur du blir medlem i Nordiska Travmuseet.

Föreningen Beridna Högvakten är en instutition med anor från 1700-talet som väcker stolthet och glädje. I centrum står de 80 hästar som ingår i föreningens stall och som bär upp den stolta traditionen med bland annat den beridna högvakten som är en av Stockholms största turistattraktioner.

Här kan du läsa mer om och bli medlem i Beridna högvakten.

Einars travkalender

Med Einars klassiska travkalender kommer du inte att missa en enda travdag 2022. Förutom fantastiska hästbilder för varje månad ser du varje dag vilka banor som arrangerar travtävlingar.
En både vacker och mycket användbar julklapp där du har total koll på alla årets travtävlingar!

Här kan du läsa mer och beställa kalendern.

Kvalitetskläder för häst och fritidsaktiviteter

Ett julklappstips om riktigt bra kvalitetskläder är märket Jackson Hole. Här hittar du riktigt varma, snygga och bekväma jackor, västar och tröjor som passar alldeles utmärkt i stallet, på travtävlingar eller på någon annan uteaktivitet.

Här hittar hela sortimentet från Jackson Hole. 

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »