Who's Who vann Paralympiatravet och Travkompaniets seger nummer 400!

| 2022-05-07 20:52

Who's Who travade i pappas hovspår och gjorde om hans bedrift från 2018. Vann Paralympiatravet som åttaåring från spår fyra och med Örjan Kihlström i sulkyn!
Det var också Travkompaniets seger nummer FYRAHUNDRA!!!

 

Who's Who in mot mål och seger i Paralympiatravet. Foto; A.Lindblom

Who's Who in mot mål och seger i Paralympiatravet. Foto; A.Lindblom

Örjan Kihlström körde till ordentligt från start med Who's Who till ledningen. I första kurvan kom Night Brodde väldigt snabbt där Örjan tog det säkra före det osäkra och släppte ledningen. Men in på rakan återtog han ledningen och det var den enda dramatiken i det här loppet. För när Örjan tog över taktpinnen så fick han bestämma som han ville och när han sedan avslutade sista 500 meterna på 1.07,5 ja då kunde ingen slå Who's Who!

Förutom att det var Who's Whos femte miljonseger var det också Travkompaniets seger nummer 400!

Vi är så otroligt stolta och glada över att stallet nått den här milstolpen och inte minst dagens stora hjälte, Who's Who!

Här hittar ni resultatlistan från loppet.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »