Per-Anders Gråberg Hästarnas Mästare

| 2022-07-04 09:06

Äntligen var ATG Hästarnas Mästare tillbaka.
Striden var stenhård in i det sista. Men slutligen kunde jockeyn Per-Anders Gråberg koras till segrare.

Foto av Stefan Olsson, Svensk Galopp

Foto av Stefan Olsson, Svensk Galopp

ATG Hästarnas Mästare arrangerades för första gången 2019 och efter att ha fått ställas in de senaste två åren, var äntligen evenemanget tillbaka på Jägersro Galopp under fredagen.
Fyra hästsportprofiler möttes i en trekamp. Pontus Hugosson, fälttävlan, Selma Hammarström, hoppning, Emilia Leo, trav och Per-Anders Gråberg, jockey, gjorde upp i trav, galopp och hoppning.
Inför den avslutande hoppningen var kampen alltjämt öppen men med endast en rivning och den snabbaste tiden var det slutligen Per-Anders Gråberg som kunde lyfta pokalen.
– Det var jätteroligt. Jag gick in med tron att det skulle vara roligt att tävla mot de här duktiga hästmänniskorna och jag får säga att det nog var ännu roligare än jag hade trott, sa Per-Anders vid prisceremonin.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »