Kvartett delar på Stig H-stipendiet

| 2022-09-22 08:51

Zeb Jonasson, Linus Lönn, Andreas Lövdal och Wilma Wallberg.
Det är kvartetten som i år delar på Stig H-stipendiet.

Sedan 1996 har Stig H Johanssons Stipendium delats ut.
Stipendiet går till framtidsnamn inom travsporten i åldern 18-30 år och totalt har 65 personer aktiva inom travsporten tilldelats utmärkelsen genom åren. 2022 års stipendium delas mellan en kvartett bestående av: Zeb Jonasson, Linus Lönn, Andreas Lövdal och Wilma Wallberg.
– Det var flera kvalificerade som sökte och i år var det så jämnt att vi valde fyra stipendiater. Jag hoppas och tror att utbildningsstipendiet kan ge dem en kick på resan mot en professionell tränarkarriär, det har i alla fall sett ut så historiskt sett, säger Stig H Johansson i ett pressmeddelande.
Stipendiet består av ett brett utbildningsprogram under 2023. Att vara travtränare är också att vara företagsledare med alla de roller det innebär, som till exempel marknadsföring, PR, kundvård, ekonomi och arbetsledning.
Stipendiet kommer delas ut av Stig H Johansson själv i vinnarcirkeln på Solvalla efter Stig H Akademins lopp som körs under kriterielördagen.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »