Who's Who nominerad till årets äldre Solvallahäst

| 2022-12-30 11:58

Who's Who har även i år nominerats till titeln årets äldre Solvallahäst. Förra året vann han titeln men hur går det för honom i år? Det bestämmer vi som röstar.
Fram till den 9;e januari kan alla vara med och rösta på vilken häst de tycker skall vinna.

Who's Who gör glädjeskutt över att åter vara nominerad som årets äldre Solvallahäst. Foto; A.Lindblom

Who's Who gör glädjeskutt över att åter vara nominerad som årets äldre Solvallahäst. Foto; A.Lindblom

Det blev endast fem starter under året för stallets stjärnhäst Who's Who. När högsäsongen drogs igång i somras drabbades han som bekant av en stressfraktur i framben och så vara tävlingssäsongen över för det här året. 

Sedan ett par månader tillbaka är han igång och tränar lite lätt där allt ser bra ut. Efter nyår kommer han att få öka på träningsdosen och vi håller förstås alla tummar för att han skall kunna komma tillbaka till tävlingsbanan någon gång i vår.

Trots att Who' Whos endast hann med fem starter i år så blev han den sjunde vinstrikaste äldre hästen i Sverige med över 1,8 miljoner i prispengar.
Segern i en av de största loppen för den äldre eliten, Paralympiatravet blev årets höjdpunkt för Who's Who.

2021 röstades Who's Who fram till årets äldre häst på Solvalla. I år är han åter nominerad i samma kategori där alla kan vara med och rösta.

Här kan ni rösta och köpa biljetter till Solvallas Champions 2022.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »