Lisa Skogh på plats på Färjestad

| 2023-06-01 16:12

Lisa Skogh har flyttat hem till värmland och blivit Färjestadstränare.
Med sig på flyttlasset fick hon Travkompanihästarna, Alone, Equinox, Eyewitness, Fairy Tale, Futurity, Great Old Dance och stallets nya häst, G.B.G Postponed.

Alone har funnit sig väl tillrätta i stallet på Färjestads travbana. Foto: A.Lindblom

Alone har funnit sig väl tillrätta i stallet på Färjestads travbana. Foto: A.Lindblom

Tidigt i morse gick flyttlasset från Yttersta med hästar och all utrustning till Färjestads travbanan i Karlstad. Lisa Skogh och hennes sambo Reko Seppä fick totalt med sig 13 hästar inklusive Tavkompaniets sju hästar.
De är nu på plats på Färjestad och Lisa berättar att allt har gått väldigt bra:

- Ja allt har gått jättebra även om de flesta av hästarna är vana att resa. Men även unghästarna som inte ännu inte är vana att resa skötte sig jättebra. Alla har funnit sig väldigt väl tillrätta. De står och äter och verkar trivas redan nu, berättar Lisa och fortsätter.
- Nu känns det väldigt bra även om det är jättemycket jobb innan vi kommer i ordning. Men det kändes ändå lite konstigt att lämna Yttersta där jag varit i 14 år. Jag har dock längtat hem till Värmland för att komma närmare min familj igen. Vi har har blivit så otroligt väl mottagna här på Färjestad så det känns väldigt roligt och kanske att hästarna kommer att må bra av ett miljöombyte, avslutar Lisa.

Vi önskar Lisa och Reko ett stort lycka till på sin nya hemmabana Färjestad!

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »