Who's Who tackas av på Solvalla

| 2023-08-15 15:41

För ett par veckor sedan togs det slutliga beslutet att vår hjälte Who's Who avslutar tävlingskarriären. Under Jubileumspokalskvällen i morgon på hemmabanan Solvalla skall den fantastiske hingsten tackas av och hyllas.

En kvartett vi får se på Solvalla i morgon, Örjan Kihlström, Who's Who, Jennie Ek och Pasi Aikio. Foto: A.Lindblom

En kvartett vi får se på Solvalla i morgon, Örjan Kihlström, Who's Who, Jennie Ek och Pasi Aikio. Foto: A.Lindblom

Då Who's Who inte blev bra efter den skada han drabbades av förra året har han fått avsluta sin tävlingskarriär och bli avelshingst på heltid.

2019 vann Who's Who Jubileumspokalen på Sovalla efter en rykande spurt som ställde konkurrenterna schack-matt.
I morgon onsdag är det dags för årets upplaga av Jubileumspokalen med Who's Who på plats. Efter lopp fyra kommer vår hjälte att tackas av och hyllas tillsammans med tränare Pasi Aikio, skötare Jennie Ek och Örjan Kihlström som körde hästen i 40 av de totalt blott 46 starter hästen gjorde.

Vi hoppas på att vi blir många på plats på Solvalla för att hylla fantastiske Who's Who för det är han sannerligen värd!

Här kan ni läsa mer om Jubileumspokalskvällen.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »