Succé när Unico Broline debuterade i Paris

| 2023-11-20 08:33

Första bekantskapen med Vincennes kolstybb – då slog han till med seger. Sofia Aronssons Unico Broline gjorde succé i Paris tillsammans med Björn Goop.

Unico Broline tycks trivas på Vincennes vidsträckta bana.
Den sjuåriga valacken, som tränas av Axevallas Sofia Aronsson, gjorde under söndagen sin första start på kolstybben. Den debuten kunde inte ha börjat bättre. Med Björn Goop vid tömmarna blev det seger i Prix de Cosse le Vivien.
Unico Broline tog sig tidigt fram utvändigt om ledaren och pressade sig med knappt halva distansen avverkad till tätpositionen. Därifrån var hästen sedan aldrig i förlustfara. Det blågula ekipaget gick ifrån till en säker seger klockad till 1.11,2 över 2100 meter med autostart.
Förstapriset var värt knappt 400 000 kronor.
Med i loppet fanns även Toto Barosso, såväl tränad som körd av Johan Untersteiner, men här blev det oturlig galopp på stark frammarsch genom sista kurvan.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »