GS75®: Cab Frontline har hittat vinterformen

| 2023-12-04 09:32

Tredje raka. Cab Frontline satte punkt för söndagens GS75 med karriärens största seger. - Man blir alldeles glad av honom, jätteroligt, mös tränaren och kusken Tomas Pettersson.

Narold Voxs stayerlopp över tre varv utgjorde punkten för söndagens tävlingar från Bollnäs.
Det slutade i en övertygande triumf för Tomas Petterssons sexåring Cab Frontline som svepte fältet på sista bortre långsidan och försvarade sig mot ettrigt spurtande Donners Am över upploppet.
- Han har verkligen hittat formen. Man blir alldeles glad av honom, jätteroligt. Vi har inte gjort något speciellt, kanske beror det på att vi har matchat honom lite försiktigt och lite bättre. Den här årstiden har man mycket pengar att tjäna när man han form och går starkt till slut, konstaterade Pettersson om hästen som matchats flitigt på V75 utan att få nosen först och nu kunde räkna in tredje raka segern samt karriärens största utbetalning på 75 000 kronor.

Derbyplaner nästa år

50 000 kronor väntade vinnarna i dagens två årgångslopp för kallblod där Jan-Ove Olsen drog till spets med Ängsmodde som eldade undan i tilltalande stil.
- Jag kände att han var alert och hade klivit upp på rätt ben idag. De värsta konkurrenterna hade respekt för bilen, men min häst bara drog iväg. Han är lite valpig och barnslig, men har enormt bra styrka. Vi hade varit med i kriteriefinalen om jag inte hade kört bort honom. Nu tror jag att vi packar in honom och tränar, så ska vi ge de stora killarna en match i derbyt nästa år istället, sade Olsen.
William Ekberg styrde in arbetsgivare Jörgen Westholms Bork Tekla till lika stora pengar i fyraåringsloppet för ston medan Pettersson blev dubbelvinnare då han även spårade runt om bakom Anton Wiborgs Bravo Alicia. Den senare hade elva procent av spelet i ryggen och blev den minst väntade vinnaren i en favoritbetonad rad som betalade 5 518 kronor för sju rätt.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »