Tommy mästare i Guldstallet

| 2007-01-22 17:13
Efter en spännande final, där Björn Goop bidrog med några kluriga frågor i stallet till finalisterna, var det Tommy Nilsson som korades till mästare i Guldstallet 2006.
Vinnaren i Guldstallet 2006, Tommy Nilsson.

Vinnaren i Guldstallet 2006, Tommy Nilsson.

Vädrets makter var inte riktigt med oss denna finaldag. Men, trots snö, regn och hagel i sidled så var humöret på topp bland de tre finalister som var på plats. Marie-Louise Jansson från Östersundstrakten, Rolf Björk från Uppsala och Tommy Nilsson från Västkusten. Den fjärde finalisten, Roger Haglelin, låg tyvärr hemma i sjuksängen och kunde inte delta. Roger kommer som kompensation för den missade finalhelgen att få ett presentkort till valfri travrestaurang i Sverige.

Fredagen den 19:e januari fick finalisterna lära känna varandra och samtidigt njuta av glitter och glamour på Årets Häst Galan på restaurang Rondo. Alla gick hem nöjda, efter många timmar av prisutdelning och underhållning, för att få en god natts sömn innan finalen skulle gå av stapeln.

Tävlingsledningen med Anders Lindh, Travkompaniet och Malin Silfverberg, STC i spetsen ansvarde för finalarrangemanget på plats.

Inledningsvis fick de tävlande svara på 20 teoretiska frågor. Därefter bar det av till Åby stallbacke och inget mindre än Team Goops stall. Där fick finalisterna möta Björn Goop och Conrads On Line på stallgången och svara på ett antal praktiska frågor kring hästens exteriör, utrustning och slutligen ett par frågor kring Team Goop.

Efter dagens prövningar var det skönt för de tävlande att slå sig ner vid dukat bord på Restaurang Pegasus där det bjöds på god mat och mycket trevlig service.

Segern togs hem av en mycket nöjd Tommy Nilsson som nu kommer att få resa till Prix d'Amerique i Frankrike, Nationernas Pris i Italien och Elitloppet på Solvalla. Hustrun och resekamraten, Carina, som tidigare inte gått på trav kommer förhoppningsvis att bli "travbiten" av alla dessa härliga resor.

Förutom alla resor så kommer Tommy att få ett V75 på 10 000 rader till valfri omgång under våren.

Stort grattis Tommy!

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »