Gävle 23/5

2015-05-17 19:19

V75 avgörs på Gävle och Stefan har anmält tre hästar till start. 

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Panne de Moteur (V75-6) svarade för en bra comeback senast och allt ser bra ut efter det loppet, berättar Tommy Berghagen. 

 

 - Efter sitt långa tävlingsuppehåll så ska han ha haft god nytta av den genomkörare han fick senast. Han ställs nu åter mot ett tufft motstånd som sig bör och har också fått ett riktigt dåligt utgångsläge, En häst av Panne de Moteurs klass går det dock aldrig att räkna bort men det behövs tur på vägen denna gång.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Venkatesh (V75-7) var struken för en febersläng senast men det var absolut inget allvarligt, berättar Tommy Berghagen. 

 - Han missade inget värt att nämna på det och sköter träningen på ett bra sätt. Han har ju goda resurser i sig och får han ett lopp på rulle med bra tempo kan han avsluta vasst. Han är tufft inne och har fått ett spår långt ut på vingen men vi hoppas att han sköter sig och får det lopp han trivs med då avslutar han bra.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Quality Questioned (V75-7) svarade för en bra avslutning senast på Umåker och det var sånär att han hunnit fram till tredjepriset, berättar Tommy Berghagen. 

 - Han gör bra ifrån sig allt som oftast och allt ser också fortsatt bra ut med honom efter det senaste loppet. Han har fått ett riktigt dåligt utgångsläge och det behövs klaff på vägen för att han ska kunna vara med och tampas om en placering bland de främsta igen.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »