Örebro 9/7

| 2015-07-03 13:45

Örebro kör tävlingar på torsdag och Stefan hade anmält tre hästar till start. Tyvärr så kom inte Mr Big Sox inte med trots han ännu inte har startat. Startar gör Tights och Twinkle Kronos.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Twinkle Kronos (lopp 6) nöter på och har gått felfritt i fem av sina hittills sex gjorda starter, berättar Tommy Berghagen.

 - Han var fyra senast efter en resa i tredjepar utvändigt och höll sin fart godkänt på 13,7 sista 700. Tyvärr fick han ett dåligt startspår den här gången och härifrån behövs det en del tur. Klaffar det på vägen kan han sluta trea, fyra känns det som, att vinna blir nog tufft.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Tights (lopp 12) slutade tvåa senast efter att till en början med fått en invändig resa, berättar Tommy Berghagen.

 - Jorma tog ut honom i andraspår knappa 600 meter kvar och Tights höll sin fart utan att kunna utmana vinnaren. Han ska vara stärkt av de lopp han fått och komma lite undan för undan i sin stora kropp.

 - Fjärdespåret med volt kan vara lite lurigt med oruinerad häst men Tights har uppträtt stabilt hittills. Han möter mer erfarna motståndare men felfri känns det som han kan sluta långt framme.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »