Rättvik 1/8

| 2015-07-26 20:32

Rättvik står som värd för V75 och Stall Stefan Hultman har tre hästar anmälda till start.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Nimbus C.D. (V75-1) var underbar att skåda vid segern i lördags och han visade att formen sitter där, berättar Tommy Berghagen.

 - Han passerade mållinjen med ett härligt klipp i steget och gick i mål med sparade krafter.  Nimbus tar loppen på ett bra sätt och ska hantera täta starter utan problem.

 - Denna gång har han fått ett bra utgångsläge och han har ju en härlig startsnabbhet bland andra kvalitéer. Som sig bör möter Nimbus tufft motstånd men uppgiften ser lämplig ut på papperet och han ska ses med bra vinstchans äve denna gång.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Rolling Stones (V75-3) gjorde förra veckan sin första start på dryga tretton månader och han gjorde det riktigt bra, berättar Tommy Berghagen.

 - Han återkom efter några halsoperationer och fungerade nu bra i sin comeback. Han ska vara stärkt av den genomköraren men behöver säkert några fler lopp i sig innan formen är den rätta. Det är ju en riktigt fin häst i grund och botten men än så länge får vi nog vara nöjda om han kan ta en hygglig placering.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Venkatesh (V75-7) var mycket fin vid spetssegen senast och kunde glida undan säkert över upploppet, berättar Tommy Berghagen.

 - Det är ju en häst med fin kapacitet för den klass han befinner sig. Allt ser bra ut med honom efter det loppet och han visade ju senast att formen sitter där. Denna gång är ju förutsättningarna lite annorlunda och vi får se hur det kan lösa sig.

 - Motståndet är tufft men det ska det vara i Sommartravets final. Vi får hoppas på bra ryggar och bra tempo, då kan Venkatesh avsluta bra. Med klaff på loppet får han ses som en liten outsider.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »