Bergsåker 28/8

| 2015-08-24 13:39

Bergåker inleder Sundsvall Open Trot-helgen redan på fredagen med V64-tävlingar. Stall Stefan Hultman har två hästar anmälda till start i M.T.Jeopardy och Rolling Stones

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Rolling Stones (lopp 8) har gjort två starter efter ett längre upphåll och den senaste blev det galopp i sista sväng, berättar Tommy Berghagen. 

 - Hans aktion flöt inte som den skulle senast och han blev också åtgärdad efter den starten. Han har nu fått ett passande smygläge då han behöver några lopp till i kroppen för att bygga upp sin form. Inget för vinnarspelarna denna gång.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - M.T.Jeopardy (lopp 9) var senast ute på V75 och blev då fyra sedan hann avancerats fram utvändigt om ledaren med varvet kvar, berättar Tommy Berghagen.

 - I starten innan som var första i Stefans regi var han mycket tapper vid seger. Allt ser bra ut med honom i jobben och han ska vara stärkt av de två lopp han nu fått i kroppen. 

 - Han har fått ett spår långt ut på vingen och vi får hoppas det kan lösa sig på ett vettigt sätt. Loppet ser ganska tufft ut på papperet men klaffar det lite med positionerna för hans del kan han nog vara med och tampas om en placering bland de tre första.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »