Solvalla 27/9

| 2015-09-21 15:29

På söndag är det dags för Svenskt Trav-Oaks och bland de som sluter upp i startfältet hittar vi Cayenne Ovel. Dessutom hittar vi denna tävlingsdag Idol Tooma bland de startande i Kriterieconsolationen.

 - Cayenne Ovel (lopp 8) svarade för en strålande prestation då hon vann sitt uttagningslopp till Oaks, berättar Tommy Berghagen.

 - Hon gav prov på en strålande stridsmoral då hon efter en tung löpning ändå kunde koppla ett säkert grepp på upploppet. Hon verkar helt klart vara utrustad med rätt inställning till tävlandet. 

 - Allt ser bra ut efter det loppet och hon kommer laddad till finalen. Hon möter som sig bör tufft motstånd men är bra själv och måste räknas.

 - Idol Tooma (loppp 9) galopperade kort efter start i uttagningen till kriteriet, berättar tommy Berghagen. 

 - Vi tar det som ett olycksfall i arbete då han normalt är stabil. I övrigt så ska nog hans form vara på väg uppåt. Han ställs mot tuffa motståndare men har fått ett passande smygläge. Löser det sig vettig på vägen kan han vara med och ta en hygglig placering.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »