Travkompaniets dag med historisk invigning av rundbanan

| 2017-05-10 16:40

Lördagen den 20 maj är vår traditionella Travkompaniets dag på Yttersta. I år kommer den dessutom kryddas med en historsk invigning av den nya rundbanan!

Rundbanan på Yttersta skall invigas. Foto; A.Lindblom/Travkompaniet

Rundbanan på Yttersta skall invigas. Foto; A.Lindblom/Travkompaniet

Lördagen den 20 maj är vår stora "hemmahosdag" i stallet bland våra hästar på Yttersta. Det blir en minst sagt hästfylld dag där vi kommer att få träffa både gamla och nya bekanta bland våra hästar och kanske få en ny favorit?

Historisk invigning

Dagen kommer att börja som vi alltid gör med nybryggt kaffe och hembakta bullar på stallbacken. Vi kommer att få träffa Pasi Aikio och Lutfi Kolgjini och deras team, våra hästar och, för de som vill, prova på att köra häst.

Förmiddagen på Yttersta kommer att avslutas med en nyhet. Vi kommer att få vara med på en historisk händelse då den nya rundbanan skall invigas kl 11:00.
Vem som kommer att få äran att bli första häst på banan, och vilken kusk som skall köra, är hemligt men så mycket kan vi säga att det handlar om en MYCKET känd häst och en MYCKET känd kusk!

Menhammars Margareta Wallenius Kleberg kommer att klippa bandet på banan och bjuder alla gäster på förfriskningar.
Hon bjuder därefter in alla som är med på invigningen till Menhammars nya fantastisk fina utställning i Hall of Fame.

Ni som ännu inte har anmält er till Travkompaniets dag, kan göra det här, senast fredag 12 maj.
Varmt välkomna!

 

 

 

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »