Innerspår igen för Propulsion i Hugo Åbergs

| 2017-07-19 08:04

Nästa tisdag smäller det på Jägersro.
Hugo Åbergs Memorial avgörs med en miljon kronor till vinnaren – och nu är startspåren lottade.
Fjolårsvinnaren Propulsion fick precis som i fjol innerspår bakom bilen och blir storfavorit.

Det var som vanligt publiken som skötte spårlottningen och drog bollarna till Åbergs i samband med tisdagens tävlingar på Jägersro. Propulsion blir stor favorit efter den makalösa avslutningen till andraplatsen i Årjängs Stora Sprinterlopp i lördags. Efter spårlottningen kan spekulationerna börja och det blir alltså samma utgångsläge som Propulsion hade förra året. Då öppnade han snabbt men kunde inte svara ut Mosaique Face i första kurvan, men fick luckan kort före mål och hann fram till seger. Det återstår att se vilken taktik som Örjan Kihlström väljer den här gången med startsnabbe Propulsion. Om han kan svara ut startraketer som Workout Wonder, Ringostarr Treb och Dante Boko.
Den flerfaldige storloppsvinnaren Twister Bi fick ett bra läge med spår fyra bakom bilen och körs som vanligt av Christoffer Eriksson.

Hugo Åbergs Memorial – 1609 meter auto
1) Propulsion
2) Djali Boko
3) Carabinieri
4) Twister Bi
5) Workout Wonder
6) Ringostarr Treb
7) Dante Boko
8) Shadow Gar
9) Day or Night In
10) Oasis Bi

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »