Solvalla 25/7

| 2014-07-21 12:14
Solvalla kör lunchtrav på fredag och Stall Stefan Hultman har tre hästar till start.
Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet
Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Le Lahar (lopp 1) har varit mycket rejäl i sina två senaste starter som slutat med segrar, berättar Tommy Berghagen.

  - Senast på Bollnäs avancerades han fram mot ledningen på första långsidan för att sedan reglera loppet efter behag i ledningen. Han gick undan på ett säkert sätt till slut och var inte tom i mål. Le Lahar orkar med sin stora kropp på ett allt bättre sätt och går framåt med loppen i sig.

  - Han har agerat stabilt och säkert, det är också en häst med god grundkapacitet. Le Lahar ska ses med chans även denna gång.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet
Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet
 - Ocean Brodde (lopp 3) galopperade i rygg på ledaren 550 meter kvar av loppet i fredags, berättar Tommy Berghagen.  

 - Det fanns ingen riktigt bra förklaring till varför han galopperade i det läget och allt ser bra ut med honom efteråt. Vi hoppas att han sköter sig denna gång och och att det löser sig från springspåret på tillägg. Gör han det och kan bättra på poängskörden en del får vi vara nöjda. 

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet
Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet
 - Diego M.Boko (lopp 5) galopperade på väg in i sista sväng senast då Örjan var på väg att ta ut honom ett spår från rygg på ledaren, berättar Tommy Berghagen.  

 - Han kan vara känslig i dessa situationer men visade gången innan då han avslutade bra som trea att formen är ok. Han får smyga med men han har fått ett riktigt dåligt utgångsläge. Vi hoppas på ett felfritt lopp och att han kan ta en placering bland de fem främsta.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »