Mack Lobell och Campbell hyllades på Solvalla

| 2014-08-21 08:50
"What a horse, what a driver".
26 år efter Bo Rydgrens klassiska segerreferatet och segern i Elitloppet var på onsdagen Mack Lobell och kusken John D Campbell tillbaka för en defilering på Solvalla.
Mack Lobell och kusken John D Campbell hyllades på Solvalla 26 år efter segern tillsammans i Elitloppet 1988. Foto av LARS JAKOBSSON
Mack Lobell och kusken John D Campbell hyllades på Solvalla 26 år efter segern tillsammans i Elitloppet 1988. Foto av LARS JAKOBSSON
Den svarte hingsten, som vunnit Elitloppet två gånger (1988 och 1990), har hunnit bli 30 år och han fick stående ovationer från Solvallapubliken när han promenerade över banan tillsammans med John D Campbell, 59. - Det värmer i hjärtat och jag mår bra av att se min gamle vän Mack. Det är underbart att se hur han mår och hur bra han har det. Mack Lobell är den bästa häst jag kört, sa John D Campbell med runt 11 000 segrar och närmare två miljarder kronor inkört i karriären.

Lars-Ove Pettersson

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »