Pappa Maharajah och hans söner

| 2014-09-02 22:56
Vår superstjärna tränar nu på med full träningsdos i backen hemma på Yttersta där han ser helfin ut. Några som också ser absolut helfina ut är några av hans söner som han nu har fått stifta bekantskap med.
Pappa Maharajah snackar lite med sina söner, Ulyett och Uptodate. Foto; A.Lindblom/Travkompaniet
Pappa Maharajah snackar lite med sina söner, Ulyett och Uptodate. Foto; A.Lindblom/Travkompaniet

Maharajah är igång och tränar full träningsdos i backen hemma på Yttersta. Det är sjunde året som hingsten nu gör i backen men han ser lika "hungrig" ut som alltid. Han ser så motiverad och nöjd ut när han hela tiden med spetsade öron och ett härligt tag i bettet, bara spänstar på i en riktigt härlig stil.
Som åskadare är det faktiskt svårt att inte stå och småle när man ser hästen så lycklig och löpvillig. Han ser dessutom finare ut för varje intervall han springer!

Hej mina pojkar!

Dagen då vi var och spanade in träningen hade de nya ettåringarna kommit ner till Yttersta. Hingstarna gick i hagen bredvid rakbanan där "Marre" kom skrittandes efter träningspasset. Stefan som satt i vagnen lät hästen stanna och kolla in nykomlingarna lite extra. Och varför då? Jo flocken består av ett gäng riktigt fina unghingstar som är söner till just det, Maharajah!
Pappa "Marre" kikade lite på sina söner och gnäggade ljudligt och det såg ut som om han sa, "hej mina pojkar".
Pojkarna i sin tur kikade nyfiket på den stora "farbrorn" och såg mest ut att undra vem det var!

Maharajah bara spänstar upp för backen. Foto; A.Lindblom/Travkompaniet

Maharajah bara spänstar upp för backen. Foto; A.Lindblom/Travkompaniet

Otroligt fina!

Stefan såg lycklig ut när han kollade in de ettåriga sönerna till "Marre", han slog ut med handen mot flocken där han satt i vagen och ropade;

- Men titta! "Marres" söner är så otroligt fina, bara titta på dem! Det skall bli helt fantastiskt roligt att få börja jobba med de här killarna, sa Stefan samtidigt som "Marre" hade snackat klart med pojkarna och började skritta hem mot stallet.

Det här kan bli riktigt bra

När Stefan lämnat ifrån sig "Marre" till Lisa berättar han hur nöjd han är med hästen;

- Alltså han känns helt fantastisk fin! Och precis som tidigare så verkar han kunna räkna för i de första intervallerna är han inte så taggad men för varje jag kör, ja då blir han bara piggare och piggare!

 Nu får han jobba på i backen och så får vi se när han är redo för comeback. Händer inget oförutsett med hans ben nu så kan det här bli riktig bra. Ja riktigt, riktigt bra, avslutade Stefan och det syntes verkligen HUR nöjd han var.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »