Hagmyren 4/10

| 2014-09-28 19:49

V75 avgörs denna lördag och Stall Stefan Hultman har två hästar på riksspelet och dessutom startar Posterized i ett ramlopp.

  - Diego M.Boko (V75-6) gjorde en fullt godkänd insats senast och visade att han är i form, berättar Tommy Berghagen. 

 - Allt ser bra ut efter det loppet och det känns som han är på väg upp i form. Han trivs bra om loppet blir kört i ett jämnt, hårt tempo. Med klaff på loppet från ett lurigt utgångsläge kan han sluta långt framme och ett platsbud ska han ses som i varje fall. Inga ändringar planerade.

 - Quality Questioned (V75-) fick bara stryk av en för klassen väldigt bra häst senast och han visade att formen finns där, berättar Tommy Berghagen. 

 - Han galopperade gången innan i K.G. Bertmarks Minne i intressant läge i sista sväng efter det att han blivit lite genererad. Det känns som hans form är på väg uppåt och löser det sig på ett bra sätt kan han vara med och slåss om en placering bland de tre första. Inga ändringar planerade.

  - Posterized (lopp 12) avslutade bra senast och han går framåt för varje lopp han får, berättar Tommy Berghagen. 

 - Han har varit svårmatchad med sin tvångsprissumma men utvecklas fint och blir allt bättre. Han sköter träningen på ett bra sätt och han ska ha platschans denna gång.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »