Jägersro 29/11

| 2014-11-23 20:00

V75 avgörs på vår sydligaste bana och Stall Stefan Hultman har tre hästar till start. Quality Questioned och Posterized startar inom det stora streckspelet medan Pink Elephant startar i ett ramlopp.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Pink Elephant (lopp 1) galopperade på väg in i första sväng senast då han touchade i en invändig konkurrents hjul, berättar Tommy Berghagen.

 - Han gick fullt godkänt efter galoppen och jag hade 13,6/1800 med 11,7 sista varvet efter markförlusten. Han fick med andra ord en riktig genomkörare och den ska ha flyttat formkurva åt rätt håll.

 - Trots ett svårt utgångsläge hoppas vi att Elefanten ska kunna bättra på sina startpoäng. Han har god grundkapacitet och kan vara en platsrysare med klaff.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Quality Questioned (lopp 10) svarade för ett smått osannolikt lopp senast, berättar Tommy Berghagen.

 - Han blev hängande i tredjespår utan rygg innan han kom ner utvändigt om ledaren på sista långsidan. Han höll ångan uppe tills mitt på upploppet och han fick glida i mål på 1.11,9/2140 auto utan att Örjan jagade honom.

 - En mycket stark insats och han har tagit loppet på ett bra sätt. Formen är på topp med andra ord och det behövs nu när han gör silverdebut.Han har fått ett svårt utgångsläge och vi kan bara hoppas på ett det kan lösa sig på ett vettigt sätt. Han gör säkert ett bra lopp på nytt och vi får se hur långt den kan räcka. 

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Posterized (lopp 11) utvecklas verkligen fint och han svarade för en mycket bra insats senast, berättar Tommy Berghagen.

 - Han var ute i ett jämnårigt tufft gäng och fick en resa i andrapar utvändigt. Tyvärr så blev ryggen han satt i kall redan på sista långsidan och Posterized tappade mycket mark då han blev tillbaka backad genom hela fältet.

 - Nu ställs han mot tuffare motstånd än någonsin. Han gör säkert ett bra lopp och det är helt klart en häst med missvisande resultatrad.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »