Solvalla 1/3

| 2015-02-24 14:39

Det körs en extra V75-omgång på söndag och stefan har anmält tre hästar till start denna tävlingsdag. Samtliga tre startar inom det stora streckspelet, i tur och ordning är det Venkatesh, Random Shot och Sebastian Sund.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

- Venkatesh (V75-5) svarade återigen för en mycket bra avslutning senast, berättar Tommy Berghagen.

 - Från sitt innerspår bakom bilen hamnade han i ett femtepar invändigt och han låg även på en del under vägen. Han backades ut och till anfall längst ut i banan in på upploppet och gick mycket bra hela vägen hem.

 - Formen är på topp med andra ord och det behövs för att matcha det nu aktuella motståndet. Sköter sig Venkatesh och det löser sig på hyggligt sätt på vägen är han alltid en outsider värd att se upp med. 

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Random Shot (V75-6) har kommit igång på ett mycket bra sätt och ståtar nu med två raka segrar, berättar Tommy Berghagen.

 - Han var mycket bra senast efter ett tufft lopp och det ser verkligen ut som han tar loppen på ett bra sätt. Distansen visade han att han klarar av på ett galant sätt senast.

 - Ett spår långt ut på vingen gör att han åter kan få en tuff resa. Om det inte häxar för mycket på vägen ska han ses med en vettig vinstchans.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Sebastian Sund (V75-7) slog ihop och galopperade från start senast, berättar Tommy Berghagen.

 - Han visade annars vid segern i starten innan att han är på rätt väg och gick som han skulle efter galoppen senast. Han har fått ett spår långt ut på vingen men han öppnar bra och vi får hoppas han kan slinka ner i en vettig position.

 - Han ställs mot kvalificerat motstånd och kan han vara trea, fyra den här gången har han gjort det bra känns det som. 

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »