Solvalla 29/4

| 2015-04-23 14:58

Till Solvalla nästa onsdag har Stefan anmält två hästar till start plus två stycken treåringar till kval. Startar gör Idol Tooma och Venkatesh och båda startar inom det stora streckspelet.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Idol Tooma (lopp 7) svarade för en mycket bra prestation då han gjorde sin första start i Stefans regi, berättar Tommy Berghagen.

 - Han attackerade först i tredjespår genom slutsvängen och gick rejält hela vägen hem. Det är en häst med prima inställning och han gör allt som står i hans makt.

 - Nu har han återigen lottats till ett åttondespår bakom bilens vingar och det är bara att hoppas det kan lösa sig på ett vettigt sätt. Han möter flera tuffa motståndare men är bra själv och med lite tur på vägen samt inget strul kan han nog ta en hygglig placering.

 

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

 - Venkatesh (lopp 10) galopperade tyvärr igen från start i onsdags, berättar Tommy Berghagen.

 - Han har agerat väldigt spänt i startögonblicket den senaste tiden och det är bara att hoppas han hjälps av att stvi får hoppas han tar sig samman.

 - Han är svårbedömd i nuläget, det viktigaste nu känns som han kommer på rätt tankar igen och börjar gå felfritt igen.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »