Eskilstuna 3/9

| 2014-08-28 12:35
Solvalla har stängt kommande vecka för biltävlingar och på onsdag är Sundbyholm en av två arrangerande V86-banor. Stefan har anmält Diego M.Boko och Posterized till denna tävlingsdag.
Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

- Posterized (lopp 6) har haft svårt att komma med i loppen och han har därför inte startat på ett tag, berättar Tommy Berghagen.

 - Han är svårmatchad med sin tvångsprissumma men det är en fin häst i grunden och han sköter träningen på ett bra sätt. Han går framåt med loppen han får i sig och vi hoppas han kan ta en slant denna gång.

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

Foto: Annika Lindblom, Travkompaniet

- Diego M.Boko (lopp 8) har löpt väldigt jämnt och säkert den senaste tiden samt viast att formen sitter där, berättar Tommy Berghagen.

 - Den senaste starten på Romme var ingen undantag då han fick en tung inledning av loppet innan han nådde fram utvändigt om ledaren. Väl där höll han farten uppe på ett bra sätt och var knappt slagen om andrapriset.

 - Det finns inget som tyder på att formen skulle vara vikande men därmot har han fått ett lite lurigt utgånsläge. Det är bara hoppas det kan lösa sig på ett bra sätt från bakspåret. Distansen trivs han bra på och ett platsbud kan han vara om det klaffar lite, avslutar Tommy.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »