Eskilstuna 1/11

| 2014-10-26 19:24

V75 avgörs kommande lördag på Sundbyholm och Stefan har anmält tre hästar till rikstoton och Ponziopilato Stra till ett ramlopp.

 - Ponziopilato Stra (lopp 2) galopperade på väg in i första sväng i körningen från start senast, berättar Stefan. 

 - Det går inte riktigt att säga varför galoppen kom men han såg bra ut annars och kanske behövde få lite tempo i kroppen. Han duger gott i klassen men behöver nog få ett riktigt lopp i sig innan formen är den rätta.

 - Queasy (V75-1) har bra form och han var fin vid segern senast, berättar Stefan.

 - Den här gången har han fått bakspår och han möter också några riktigt bra hästar. Jag tror det blir svårt för honom att vinna nu och kan han sluta trea, fyra har han gjort det bra.

 - Queasy kommer att gå utrustad som senast, det vill säga barfota fram, med helstängt huvudlag och jänkarvagn.

 - Diego M.Boko (V75-6) visade kanonform som tvåa senast på V75, berättar Stefan. 

 - Örjan körde lite på säkerhet genom sista sväng senast men när Örjan drog tussarna på upploppet nöp han i bra. Samtidigt så stannade ledaren upp sista biten och Diego var upp i dennes vagn. Det var bra gjort att klara av den incidenten och han har utvecklats bra. Han biter ihop på ett mycket bättre sätt och jag var supernöjd med honom. 

 - Han klarar den nu aktuella distansen lika bra som sprinterdistansen senast. Allt tyder på att formen är på samma fina nivå den här gången. Han går som senast barfota bak med helstängt huvudlag och med jänkarvagn.

 - Quality Questioned (V75-7) har varit jättefin på sistone och han har hittat formen, berättar Stefan. 

 - Han var bra vid segern på Hagmyren men jag tycker han var ändå bättre senast. Öppnade då riktigt bra och tog hand om ledningen för att sedan vinna busenkelt och han hade även relativt låg puls efteråt. Han såg fortsatt formstark ut i ett lite tuffare backjobb i fredags. 

 - Han ska kunna vara med i segerstriden även denna gång. Som senast kommer han att gå barfota runt om, med ett helstängt huvudlag och med jänkarvagn.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »